Minggu, 02 Januari 2022

NutGain

NutGain

IMG_20211219_151532.jpg

ORAŠNJAK

NutGain je globalni decentralizirani ekosustav koji korisnicima nudi moćne tehnološke alate i jedinstvene prednosti u prostoru e-trgovine.

 

Ono što je u srži NutGain inovacije je spajanje moćnih novih tehnologija u digitalnom prostoru kako bi se formirao integrirani sustav.

 

Pojava tehnologije u digitalnom prostoru otvorila je ogromne mogućnosti za potrošače. Alati od kriptovaluta do aplikacija za pametno pregledavanje, do platformi za online maloprodaju, otvorili su goleme mogućnosti korisnicima i učinili ove funkcije dostupnim i besprijekornim. Dok pojedinačno ovi alati nude neviđenu snagu i praktičnost, njihovo kombiniranje u jedan jedinstveni sustav može eksponencijalno povećati ove prednosti.

NutGain je rođen iz ove spoznaje.

 

PRIMATNA E-COMMERCE SOBA.

Inovacija za inovacijom, od pametnih telefona do moderne dostave, izazvala je eksploziju internetskog tržišta tijekom posljednjih deset godina.

 

Ovaj trend podržava samo promjena načina života u glavnim populacijskim središtima diljem svijeta zbog kojih je e-trgovina glavni cilj. Da ne spominjemo utjecaj ove pandemije Covida.

Iako su se platforme za online maloprodaju brzo razvijale, koncept integriranog digitalnog tržišta koje objedinjuje sve elemente korištenja weba nije istražen.

Ovaj nedostatak je ono što je potaknulo kreatore NutGaina.

 

VIZIJA

Vizija preglednika je stvoriti prikladne i sveobuhvatne alate koji korisnicima i programerima omogućuju proširenje funkcionalnosti interneta.

 

NutGainova D-Hyper E-commerce platforma djeluje na temelju NutGain programa korisničkih podataka, koji korisnicima omogućuje iskorištavanje vrijednosti njihovih osobnih podataka o pregledavanju. Kada se korisnici odluče pridružiti zajednici NutGain, razmjenjuju vrijednost svojih podataka za pristup ekosustavu i svim njegovim nagradama.

 

D-Hyper je osmišljen kako bi korisnicima i programerima omogućio da izvuku maksimum iz svojih mrežnih aktivnosti. Izgrađen na NutGainovom ekskluzivnom pregledniku, D-Hyper otvara širok raspon maloprodajnih mogućnosti za kupce, kao i unosno tržište za online prodavače.

 

NUTRIENTNE KORISTI

Dodatna prednost NutGaina što se tiče e-trgovine je most koji nudi do dodatnih opcija digitalne kupnje. Valuta koja pokreće sustav, NutGain Token, potpuno je funkcionalna kriptovaluta koja se može koristiti za kupnju u ekosustavu ili zamijeniti za druge digitalne valute.

 

NutGain je doista prvi te vrste. Uzimajući u obzir najvažnije trendove u digitalnom prostoru, od usvajanja kriptovaluta do porasta online trgovanja, ovaj sustav jedini nudi potpuno integriranu online platformu koja koristi oba kraja današnjeg web tržišta.

IMG_20211219_151653.jpg

KAKO RADI

NutGain ekosustav izgrađen je na tri osnovne tehnologije.
U njegovom srcu je preglednik NutGain, opremljen paketom vrhunskih aplikacija za poboljšanje korisničkog iskustva i sigurnosti na webu, kao što su namjenski VPN, vatrozid i zaštita od web napada, glasovni i video pozivi te vlasnička platforma za chat. Osim već postojećih alata, ovaj preglednik također sadrži program NutGain dApps koji programerima omogućuje izradu aplikacija u različitim područjima, povezivanje online igrica i povezivanje drugih aplikacija za zabavu. Preglednik NutGain nudi nevjerojatno velike brzine pregledavanja, nudi online iskustvo bez oglasa i optimiziran je za učinkovitost.

 

To je infrastruktura koja se temelji na blockchainu preglednika koja stvara snažnu sigurnost preglednika i mogućnost dodavanja dodatnih značajki i mogućnosti s vremena na vrijeme. Upravo će ovaj aspekt ekosustava omogućiti da nastavi rasti i razvijati se kako članovi počnu graditi i nuditi dodatne poboljšane značajke. NutGain će nastaviti stvarati i objavljivati predloške kako bi razvojnim programerima olakšao i funkcionalniji izradu aplikacija za različite svrhe, podijelio ih s ostatkom zajednice NutGain i prilagodio ih svojim jedinstvenim potrebama.

No, glavna funkcija preglednika je poslužiti kao temeljni sloj integrativnih funkcija ekosustava.

 

Glavna značajka preglednika je mogućnost koju korisnicima daje da kontroliraju tijek svojih podataka o pregledavanju. To uključuje upravljanje kolačićima i odljev informacija o stranicama koje posjećuju. Sve su to funkcije platforme korisničkih podataka preglednika. Putem Platforme preglednik NutGain vraća osobne podatke korisnika u njihove ruke. Do sada su se podaci o pregledavanju korisnika prema zadanim postavkama prosljeđivali davateljima usluga koji su zatim unovčavali informacije za marketing. Sada ova vrlo vrijedna podatkovna imovina može biti pod potpunom kontrolom pojedinačnih korisnika, koji ih potom mogu koristiti za vlastitu korist.

IMG_20211219_151604.jpg

D-HYPER E-TRGOVINA

Kada korisnici odluče kontrolirati svoje podatke pomoću NutGaina, dobivaju pristup platformi D-Hyper e-Commerce. Sa širokim spektrom prodavača u partnerstvu s D-Hyperom, korisnici će moći zamijeniti vrijednost svojih podataka za kupovnu moć i ostvariti posebne popuste na kupnje koje naprave. Digitalno tržište također će imati nagrade i programe vjernosti koji mu omogućuju da koristi i kupcima i prodavačima.

 

Mreža e-trgovine temelji se na jedinici digitalne vrijednosti jedinstvenoj za NutGain sustav pod nazivom NutGain Token. Token je digitalna valuta temeljena na Binance Smart Chain-u (BSC), decentraliziranoj razmjeni digitalne imovine. Token se temelji na BEP20 standardu koji se koristi za Etherum i druge dobro poznate kriptovalute.

 

Sve usluge u NutGain ekosustavu plaćaju se korištenjem NutGain tokena. Na taj način Tokeni istovremeno služe kao način nagrađivanja korisnika i ujedinjavanja NutGain zajednice.

 

Web stranica:  https://nutgain.io/
Medium:  https://medium.com/@NutGain
Twitter:  https://twitter.com/NutGainOfficial
Telegram:  https://t.me/nutgainofficial
Facebook:  https:// www.facebook.com/NutGain-105573678529429
Instagram :  https://www.instagram.com/nutgainofficial/

 

Bitcointalk korisničko ime: Nadila dila
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2850990
Telegram Korisničko ime: @Nadiladila0
Adresa novčanika: 0x8b6cb3d1fdc44d82ec851d910a8ca8485dd2296c

Tidak ada komentar:

Posting Komentar