Minggu, 02 Januari 2022

Peachfolio

Peachfolio

Screenshot_612.png

Sažetak

Danas često nalazimo ljude koji drže kriptovalute u svojim investicijskim portfeljima. Obično korisnici, posebno kripto korisnici, koriste platforme za praćenje kako bi mogli pratiti tokene koje drže. Uz ovu platformu za praćenje korisnicima je od velike pomoći da mogu pratiti cijenu tokena koje drže. Stoga sada mnogi ljudi koriste platforme za praćenje kako bi pratili cijenu tokena koje drže. Čak se ne ustručavaju platiti određeni iznos novca svaki mjesec kako bi mogli uživati u naprednijim značajkama.

 

Uz sve veći broj kripto korisnika, platforme za praćenje također su sve potrebnije, kako bi korisnici kripto-korisnika mogli pratiti kretanje cijena tokena koje drže. To je ono što nudi Peachfolio, platforma koja ima za cilj učiniti aktivnosti trgovanja kripto korisnika sigurnijima i pametnijima nego prije. Peachfolio korisnicima nudi vrhunski alat za praćenje i analizu koji će korisnicima pomoći da lakše i sigurnije trguju BSC i Ethereum lančanim tokenima, bilo da su profesionalci ili početnici.

 

Alat za praćenje i analitiku

Kao što je ranije objašnjeno, kripto korisnici trebaju platformu za praćenje i analizu kako bi mogli pratiti cijenu svojih tokena i bolje trgovati. Platforma za praćenje i analizu kripto-tokena savršena je za korisnike koji žele dobiti analizu i pregled kripto tržišta prije i u budućnosti kako ne bi pogriješili u svojim aktivnostima trgovanja. Trenutno na kripto tržištu postoji nekoliko platformi za praćenje i analizu, ali s povećanjem broja kripto korisnika to naravno nije dovoljno. A kako bi zadovoljio zahtjeve kripto korisnika, Peachfolio nudi uslugu praćenja i analitičke alate koji će pomoći korisnicima kriptovaluta da prate ili trguju svojim kriptovalutama. Peachfolio korisnicima nudi mogućnost pristupa platformi koja će korisnicima olakšati analizu, čitanje vijesti, mjerenje itd.

 

Peachfolio će se usredotočiti na lančane tokene BSC i Ethereum jer trenutno kripto korisnici globalno uglavnom drže tokene temeljene na BSC i ETH, tako da fokusiranje na ove dvije vrste tokena čini Peachfolio boljim u pružanju usluge praćenja i analize korisnicima kriptovaluta.

Screenshot_613.png

Značajke

Peachfolio je platforma koja korisnicima kriptovalute pruža usluge alata za praćenje i analizu. Značajke koje nudi Peachfolio omogućuju korisnicima praćenje neograničenih novčanika na BSC i Ethereum blockchainima. Ovu značajku također mogu koristiti korisnici ako žele pratiti kitove novčanike. Ali to nije sve, postoji još nekoliko značajki Peachfolia:

  • Alati i crtanje: To korisnicima omogućuje jednostavno praćenje karata uživo. Korisnici mogu odabrati vremenske okvire i informacije o praćenju količine prema svojim željama.
  • Upozorenja o cijenama: korisnici mogu postaviti obavijesti za određene cijene. Kada se postignu parametri koje je postavio korisnik, sustav će automatski obavijestiti korisnika.
  • Izvještaji o dobiti i gubitku: informacije koje korisnici mogu dobiti kada njihove trgovačke aktivnosti dožive dobit ili gubitak. Kasnije se ti podaci mogu koristiti za bolje trgovanje u budućnosti.
  • Izvješća o transakcijama: izvješća o transakcijama za sve tokene u novčaniku korisnika. Bilo da se radi o kupnji, prodaji ili prijenosu, sve će biti prikazano korisniku.
  • Praćenje razmišljanja: korisnici mogu pratiti koji im tokeni daju pasivni prihod tijekom vremena i korisnici mogu usporediti koji su tokeni za njih najprofitabilniji.
  • Potpuno prilagodljiv: korisnici mogu prilagoditi sučelje svog portfelja, bilo da se radi o jezicima, valutama, temama i mnogim drugim.

Screenshot_614.png

Tokenomija

Kao platforma za praćenje i analizu povezana s kriptovalutom, Peachfolio će lansirati kriptovalutu koja će olakšati transakcije korisnika na platformi i izvan platforme. Peachfolio platforma omogućuje korisnicima da lako dobiju ove tokene putem ponuđene razmjene. Ovi novčići, poznati kao PCHF token su tokeni koje korisnici mogu koristiti za razne stvari kao što su plaćanja, ulaganja itd. Kasnije će se PCHF tokeni također dati vlasnicima kao nagrada za njihovo sudjelovanje. Ovo je izvorni token iz Peachfolia koji će podržati razvoj i rad platforme u budućnosti.

Screenshot_611.png

Zaključiti

Platforma za analizu i praćenje potrebna je korisnicima kriptovaluta kako bi mogli pratiti tokene u svojim novčanicima. Danas kripto korisnici trebaju ovu platformu kako bi svoje trgovanje učinili boljim i pametnijim. A Peachfolio je ovdje kao platforma koja nudi vrhunske alate za praćenje i analizu globalnim kripto korisnicima. Uz Peachfolio, korisnici mogu lakše i sigurnije pratiti svoje lančane tokene BSC i Ethereum, a također korisnici mogu izvesti bolju analizu za profitabilnije trgovine. Peachfolio ima viziju postati alat za praćenje i analizu na koji se korisnici kriptovaluta mogu osloniti na globalnoj razini.

IMG_20211211_151201.jpg

Povežite se s Peachfolio

WEB:  https://www.peachfolio.app/
TELEGRAM:  https://t.me/peachfolio
TWITTER:  https://twitter.com/peachfolio

 

Pisac

Bitcointalk korisničko ime: Nadila dila
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2850990
Telegram Korisničko ime: @Nadiladila0
Adresa novčanika: 0x8b6cb3d1fdc44d82ec851d910a8ca8485dd2296c

Tidak ada komentar:

Posting Komentar