Minggu, 02 Januari 2022

Xeggex

Xeggex

Što je Xeggex?

XEGGEX je grupa kripto entuzijasta sa sjedištem u Njemačkoj koji su željeli izgraditi razmjenu malih kapitalnih ulaganja sa sljedećim zahtjevima: Bez KYC-a i bez trikova. Svoju pozornost usmjeravamo na to da depoziti, isplate i trgovine budu što brži, učinkovitiji i sigurniji.

Ovaj projekt je jako jak i dobar projekt. Vrijedan tim profesionalaca ostvaruje svoje ciljeve. Izvrstan projekt i svrsishodan tim.

 

Nikada nećemo tražiti vaše identifikacijske podatke. Ono što vidite ovdje je ono što dobivate, nemamo trikova koji muče mnoge druge male mjenjače.

 

Mogu li ovdje navesti svoju imovinu?

Da. Ne naplaćujemo naknadu za upis. Ako želite biti na popisu, samo kliknite na vezu 'Popis imovine' pri dnu stranice. Sve dok vaša imovina zadovoljava naše interne kriterije, objavit ćemo vas što je prije moguće.

 

'Unutarnji kriteriji' mogu uključivati stvari kao što su vrsta imovine, veličina vaše zajednice, ono što vaš materijal predstavlja, interakcija u zajednici, kao i mnoge druge stvari.

 

Zašto vam je potrebna sigurnost s dva faktora?

Sigurnost s dva faktora daleko je jedan od najboljih načina da zaštitite svoj račun i spriječite neovlaštenu upotrebu. Lozinke se redovito propuštaju cijelo vrijeme na internetu. Čak i ako netko ima vašu lozinku, ako nema pristup vašem uređaju s dva faktora onda se ne može prijaviti. Možete koristiti web stranicu bez dvofaktorske sigurnosti, međutim na vaš račun može biti postavljeno dnevno ograničenje.

 

Nudite li airdrops, natjecanja ili druge trikove?

Ne. Naš fokus je samo na sigurnosti i brzini trgovanja, depozita i isplata. Nećemo nuditi ništa od tih vrsta stvari.

 

Kako čuvati kovanice na sigurnom dok su ovdje položene?

Većinu sredstava držimo u offline sigurnim novčanicima. Kako depoziti dolaze u sustav, mi ih premještamo izravno u siguran novčanik, a onda sredstva u novčanike za isplatu premještamo samo prema potrebi. Iznosi koje držimo u novčanicima za isplatu mogu varirati ovisno o obujmu aktivnosti isplate.

Koja je vaša politika sigurnosnog kopiranja?

Izrađujemo sigurnosnu kopiju baze podataka, konfiguracijskih datoteka i datoteka novčanika svaka 4 sata. Sigurnosne kopije zatim preuzima vanjski poslužitelj za pohranu uz zadržavanje od 30 dana. Vanjski backup poslužitelj nema javnu IP adresu i pohranjen je u sigurnom području.

Trebam li koristiti svoje pravo ime pri registraciji?

 

Ne, ali ako izgubite zaporku i pristup svojoj e-pošti, ime koje ste dali može biti jedini način na koji možemo potvrditi da je račun vaš. Zato imajte to na umu.

 

JEDINSTVENE ZNAČAJKE XEGGEX?

Brza Naša razmjena radi na nekim od najbržih poslužitelja u industriji i uključuje sveobuhvatno ublažavanje DDoS-a kako bi nas zaštitila i jamčila stabilnost u vremenu rada.

Sigurno Svoju sigurnost shvaćamo vrlo ozbiljno. Nudimo hladnu pohranu, dvofaktorsku autentifikaciju, live sigurnosne kopije, šifrirane novčanike i još mnogo toga.

 

Puna podrška Ponosni smo na naše brze odgovore i odluke. Naš tim je dostupan svaki dan u godini. Uvijek smo spremni odgovoriti na pitanja ili riješiti sve probleme.

 

Pojedinosti o tokenu

Oznaka: XGX

Naziv: Xeggex

Mreža tokena: Binance Smart Chain (BSC)

adresa ugovora: 0x3405465121748857bb7a01d57f8f9e8570fb19b1

decimale: 18

tip: BEP-20

Vrijednost u USD: 0,01 USD

 

Za više informacija

Web stranica —  https://xeggex.com/ 

Twitter - https://twitter.com/xeggex 

Telegram - https://t.me/xeggex 

Github_ https://github.com/xeggex 

Reddit_ https://www.reddit.com/r/XeggexTalk 

market_ https://xeggex.com/markets

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: Nadila dila
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2850990
Telegram Korisničko ime: @Nadiladila0
Adresa novčanika: 0x8b6cb3d1fdc44d82ec851d910a8ca8485dd2296c

Tidak ada komentar:

Posting Komentar